Over Broks

Zo’n 40 jaar geleden zag de allereerste keuken van BROKS het levenslicht, toen nog op de hooizolder van een boerderij in Sint-Michielsgestel. En nu levert BROKS al weer 34 jaar door heel Nederland, sinds 2020 vanuit een gloednieuw pand in Schijndel. Dit met een team van zes bevlogen mensen, waarbij vader en zoon, Wim en Mark Broks, nog altijd aan het roer staan.

Ontwerp: een wereld aan mogelijkheden

Wat vind je mooi? Wat wil je graag? Wat past bij jou en bij jouw interieur en woonruimte? Vragen die ontwerpster Sanne zomaar aan je zou kunnen stellen, als je bij BROKS komt voor een nieuwe maatwerkkeuken of -interieur. Vaak heb je zelf al een goed idee van wat jouw wensen zijn. Maar soms ook helemaal niet. Wij luisteren, adviseren en nemen je graag mee in de wereld aan mogelijkheden. Kortom, we geven je alle ruimte om je te oriënteren. Want die nieuwe keuken, die moet perfect bij jou passen.

Voorbereiding: wat je ziet is wat je krijgt

Vanuit het beginplan en een overzichtelijke offerte werken we de keuken uit in een 2D- en 3D-ontwerp. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw keuken er echt uit komt te zien. We komen zelf bij je inmeten, zodat we ook zeker weten dat alles bij plaatsing straks past. En als dubbelcheck krijg je materiaal- en kleurstalen mee naar huis. Want dat groen of blauw bij ons op kantoor, komt in het licht van jouw huis misschien heel anders uit de verf.

Productie & plaatsing: alles doen we zelf

Bij BROKS komt geen kastje kant en klaar binnen. In onze eigen werkplaats wordt alles met de hand gemaakt; niets komt uit de fabriek. Van frontje tot binnenwerk. Alles maken we zelf, van kwalitatieve materialen, robuust en watervast. Ook de spuiterij voor het beits- en lakwerk hebben we zelf in huis. Kortom, BROKS is er het hele traject voor je, van ontwerp tot aan plaatsing.

Meer weten?

Zoek je een maatwerkkeuken of -interieur en wil je graag een fijne samenwerking met mensen die echt de tijd voor je nemen, flexibel zijn en afspraken nakomen? Kom dan gerust eens langs bij BROKS om kennis te maken.

 

BROKS keuken & interieur is gevestigd in Schijndel, onder Den Bosch. Woon je buiten Brabant? Ook dan verzorgen we graag jouw keuken op maat.

CONTACT

Interesse in een maatwerkkeuken of interieur op maat? Bel met BROKS. We nemen je graag mee in alle mogelijkheden.

BROKS Keuken & interieur
Nobelweg 7
5482 NN Schijndel
T: 073 – 850 92 36
E: info@brokskeuken.nl

Wil je langskomen? Maak dan even vooraf een afspraak, dan kunnen we uitgebreid de tijd voor je nemen.