Keuken

Geen vraag te groot, geen stijl te gek. Maatwerk maakt alles mogelijk. De vraag is dus ook niet óf het past, maar hoe. BROKS zorgt dat jouw nieuwe keuken perfect aansluit op jouw wensen en woning. En, dat het past binnen jouw budget. Het zal je verrassen hoe betaalbaar maatwerk kan zijn.

Van advies en ontwerp tot aan ontwikkeling en plaatsing. Van begin tot eind betrekken wij je bij de ontwikkeling van jouw droomkeuken. Door direct met onze interieurspecialist te schakelen komen we samen tot het beste resultaat. Massief hout, landelijk of modern… Welke stijl je ook kiest, het is allemaal mogelijk.

BROKS werkt samen met verschillende partners op het gebied van inbouwapparatuur, natuurstenen aanrechtbladen, fornuizen en meer. Miele, Atag, Liebherr of Quooker. Welk merk je ook wilt, wij zorgen ervoor. Natuurlijk tegen een scherpe prijs.

Dat klinkt mooi, maar beelden zeggen meer dan woorden. Laat je hier inspireren voor jouw unieke keuken. Een kleine greep uit ons werk, want er is veel meer mogelijk. Bel of app ons voor een afspraak.

Kies je voor een BROKS keuken? Dan kunnen we zorgen dat ook deze mooi aansluit op de stijl van jouw interieur. Kleine details maken een groot verschil.

CONTACT

Interesse in een maatwerkkeuken of interieur op maat? Bel met BROKS. We nemen je graag mee in alle mogelijkheden.

BROKS Keuken & interieur
Nobelweg 7
5482 NN Schijndel
T: 073 – 850 92 36
E: info@brokskeuken.nl

Wil je langskomen? Maak dan even vooraf een afspraak, dan kunnen we uitgebreid de tijd voor je nemen.